Skriv ut

Nagelsvamp blir allt svårare att behandla ju längre du väntar. Denna guide till Ta bort nagelsvamp fungerar för 99,9% av förhållandena nagelsvamp och är mest effektiva när de följs exakt.

Steg 1 : Förbered dig själv

Förstå de personliga kraven

Tålamod och engagemang: Det är dags att sluta gömma dina fötter, för att stoppa den förlägenhet och ta bort nagelsvamp från ditt liv för gott. Detta är inte en snabb process och kan ta veckor att helt ta bort svampinfektionen och återställa tydliga, friska naglar. Med tålamod, hängivenhet och denna guide kommer du att nå ditt mål.

Var orädd: Återställa vackra naglar är inte en vacker process. Erkänn och acceptera det.

Riktlinjer

Hoppa inte över dagar: Efter denna definitiva guiden till att ta bort nagelsvamp kräver det fem minuter två gånger om dagen.

Följ Exakt: Optimala resultat uppnås endast när den här handboken följs noggrant och korrekt.

Nödvändiga tillbehör: Denna guide kräver att du har en ren yta för behandling och applicering, nagelklippare, en nagelfil och en 10% undecylensyra aktuell lösning innehållande nagelträngande essentiella oljor.

Steg 2: Förbered dina naglar

Observera: Rengör alla ytor och verktyg som kommer att komma i kontakt med dina naglar. Verktyg bör tvättas mellan varje infekterad nagel.

Del 2.1: Avlägsna överskott på nageln

Klipp naglarna: Skär de infekterade naglar så lågt som möjligt utan att orsaka någon smärta.

• Fila naglarna: Använda en nagelfil, fila toppen lätt, sidorna, och framför dina naglar.

Syfte: Nagelsvamp lever och växer i nagelbädden, direkt under nageln. Nageln tjänar faktiskt att skydda svampen så det är viktigt att ta bort så mycket av denna barriär som möjligt innan behandling.

Del 2.2: Blötlägg två gånger dagligen

Morgon och kväll: I ett badkar, handfat, eller ren hink, placera infekterade tår eller fingrar i varmt vatten och låt dra i 1 minut eller mer.

Syfte: Varmt vatten lossar huden runt naglarna och möjliggör en mer grundlig rengöring och behandling att tränga lättare.

Del 2.3: Tvål och Skrubb

Tvätta med tvål: När området kring de infekterade naglarna har dränkts, tillämpa någon tvål och lödder på det smittade området. Tvätta alla omgivande områden. Se till att du tar bort all smuts, sot och svett.

Skrubba kraftfullt: Skrubba dina smittade tår och / eller fingrar kraftigt med fokus på naglarna och områden i direkt anslutning. Applicera tryck för att lossa huden så mycket som möjligt. Var försiktig med känsliga områden.

Syfte: Noggrann tvättning och skrubbning skapar en idealisk miljö för behandling och penetration.Steg 3: Applicering av behandling

Del 3.1: Eliminera fukt

Torka det infektede området: Använd en ren handduk eller något annat torrt för att ta bort all fukt från det smittade området du just tvättat.

Del 3.2 : Applicera utvärtes läkemedel

• Behandling och appliceringsborste : Som nämnts tidigare i denna guide förväntas det att du använder en lokal behandling med exakt 10 % Undecylinic Acid ( Visa Produktjämförelse sidan ) . Alla produkter vi rekommenderar kommer med en applikatorborste - som normalt är knuten till behållarens lock

• Applicera till nageltopparna : Använd applikatorborsten för att tillämpa en generös mängd av behandlingen och lösningen till toppen av infekterade naglar . Gör korta , jämna penseldrag mot din kropp . Fördela behandlingslösningen så jämnt som möjligt över hela nageln .

• Applicera till Nagelns sidor och omgivande hud : Fortsätt med borsten , applicera behandlingslösningen på området på och direkt runt naglarna . Dessa områden är stora platser för införsel av lösningen för att penetrera nageln och nå källan av svampen.

• Borsta behandling på nagelns framsida : Fronten på nageln , speciellt när de är tjocka och separerade , kan vara en viktig re - inkörsport för svampinfektioner . Borsta detta område grundligt med behandlingslösning.

Del 3.3: Tillåt behandling att absorbera och torka

Vänta: Låt behandlingen vara upp till 10 minuter för att torka helt innan du sätter på strumpor eller andra skodon som kan störa absorptionen.

STEG 4: Underhåll nageln och håll den ren

Del 4.1: Lämpliga skor

Naglar behöver andas: Överdriven fuktighet eller svett skapar ideala förhållanden för svamp. Det är bäst att bära sandaler utan strumpor när det är möjligt. Vi föreslår också: strumpor som är fukttransporterande gymnastikskor, öppna rejäla skor, etc.

Del 4.2: Byt strumpor och skor

Byt strumpor och skor regelbundet: Växla mellan dina skor och bär alltid rena strumpor. Detta minskar möjligheten för svampsporer att föröka sig och hjälper till att eliminera framtida nagelinfektioner.

Kom ihåg:

Din nagelsvamp visas inte över en natt och det är inte möjligt för den att bli botad över en natt. Det är viktigt att vara engagerad i guiden, även om resultaten inte setts den första dagen, veckan eller månaden. När svampen dödas, kommer dina naglar att behöva återfödas innan de blir tydliga och felfria som de en gång var. Denna process är inte lätt, men om du följer denna guide exakt kan du uppnå den otroliga tillfredsställelsen av vackra, friska naglar.